Pulse Sense

Voor het Midden- en Kleinbedrijf biedt Pulse Sense de geschikte computer. Robuustheid, lage geluidsproductie en laag energieverbruik zijn de kernwoorden voor de Sense serie. Standaard voorzien van 3 jaar garantie en Windows 10 voorgeïnstalleerd. U kunt naar keuze een licentie mee bestellen om de gewenste Windows 10 versie te activeren. De systemen zijn in hoge mate aan te passen, zie hiervoor de upgrades of informeer naar de mogelijkheden.

Pulse Sense B25 & D25
De Pulse Sense B25 serie is een no nonsense machine voor intensief gebruik. Top kwaliteit componenten voor duurzaamheid en zeer stil voor een prettige werkomgeving.

Pulse Sense B45 & D45
De Pulse Sense B45 is een krachtige computer voor intensief kantoor gebruik. Top kwaliteit componenten voor duurzaamheid en zeer stil voor een prettige werkomgeving.

Pulse Sense B75
Een high-end computer voor zeer intensief kantoor gebruik. Top kwaliteit componenten voor duurzaamheid, uitermate geluidsarm, energie vriendelijk en zeer goede security mogelijkheden

Workstation
Gebaseerd op de snelheid en betrouwbaarheid van Intel (Workstation) processoren maakt deze systemen geschikt voor zware applicaties als AutoDESK.