Pulse Sense

Voor het Midden- en Kleinbedrijf biedt Pulse Sense de geschikte computer. Robuustheid, lage geluidsproductie en laag energieverbruik zijn de kernwoorden voor de Sense serie. Standaard voorzien van 3 jaar garantie en Windows 10 voorgeïnstalleerd. U kunt naar keuze een licentie mee bestellen om de gewenste Windows 10 versie te activeren. De systemen zijn in hoge mate aan te passen, zie hiervoor de upgrades of informeer naar de mogelijkheden.

Pulse Sense B40
De Pulse Sense B40 serie is een no nonsense machine voor intensief gebruik. Top kwaliteit componenten voor duurzaamheid en zeer stil voor een prettige werkomgeving.

Pulse Sense B50
De Pulse Sense B50 is een krachtige computer voor intensief kantoor gebruik. Top kwaliteit componenten voor duurzaamheid en zeer stil voor een prettige werkomgeving.

Pulse Sense B65
Een high-end computer voor zeer intensief kantoor gebruik. Top kwaliteit componenten voor duurzaamheid, uitermate geluidsarm, energie vriendelijk en zeer goede security mogelijkheden

Pulse Sense Z65
Krachtige desktop met bijzonder duurzame componenten, geschikt voor zeer intensief gebruik.

Pulse Sense Z75
Een ruimere behuizing dan de Z65 voor een betere ventilatie en meer ruimte voor grafische kaarten.

Pulse Sense Z85
Als het meest gebruikte platform onvoldoende is en er echt extreem goede performance geleverd moet worden. De configuratie mogelijkheden en mogelijke toepassingen zijn enorm.