Welkom

Pulse biedt een uitgebreide lijn met desktop computers en servers voor zowel thuis als zakelijke gebruikers. Gebruikt u internet, mail en tekstverwerkingsprogramma’s of bent u een fanatieke gamer die hogere eisen stelt aan de computer: Pulse Smart biedt voor elke toepassing de geschikte computer. Voor het Midden- en Kleinbedrijf bieden de Sense en Kronos serie de geschikte configuraties voor zowel lichte tot zware kantoor applicaties.

De systemen zijn opgebouwd uit A-componenten en beschikken over uitgebreide garantievoorwaarden. Middels de dealer locator kunt u een reseller/winkel bij u in de buurt vinden.

Pulse Smart

De Smart serie biedt de computer voor Thuis en Thuiskantoor gebruik. Of u de computer gebruikt voor mail, internet en tekstverwerking een fanatieke gamer bent of hogere eisen stelt voor foto- en videobewerking, voor iedere toepassing is er de geschikte computer.

De computers uit de Smart serie zijn opgebouwd uit A-componenten, uitvoerig getest, hebben een modern design en zijn standaard voorzien van 2 jaar garantie. Een Pulse Smart computer wordt standaard voorgeïnstalleerd met Windows 10. U kunt naar keuze een licentie mee bestellen om de gewenste Windows 10 versie te activeren.

Pulse Sense

Voor het Midden- en Kleinbedrijf biedt Pulse Sense de geschikte computer. De configuraties zijn zorgvuldig samengesteld waarbij prijs/kwaliteit, geluid productie, warmte ontwikkeling en energie centraal staan. Voor zowel licht tot zwaar zakelijk gebruik als CAD systemen biedt Pulse Sense de juiste configuratie.

De configuraties zijn aan te passen naar persoonlijke wensen en eisen door middel van upgrades. Heeft u specifieke wensen of eisen, vraag uw reseller naar de mogelijkheden. Op de Pulse Sense computers zit standaard 3 jaar garantie en worden voorgeïnstalleerd met Windows 10. U kunt naar keuze een licentie mee bestellen om de gewenste Windows 10 versie te activeren.

Pulse Kronos

De Pulse Kronos serie bestaat uit servers voor het Midden- en Kleinbedrijf. Een uitgebreid aanbod biedt voor elke toepassing een oplossing met zowel standalone als rackmount oplossingen.

Pulse Kronos servers zijn uitgerust met hoogwaardige A-componenten die zijn geselecteerd en getest op 24/7 gebruik. Hiernaast biedt Pulse Kronos flexibiliteit in opslag, processoren, geheugen uitbreidingen en kan er Microsoft Server 2012 R2 voorgeïnstalleerd worden.

BTO/OEM/Systemintegrator

Bij specifieke wensen en-/of toepassingen wordt het BTO (Built-To-Order) concept toegepast. U kunt voor uw specifieke bedrijfsdoeleinden een configuratie laten samenstellen en testen die hierop aansluit. Informeer naar de mogelijkheden.